WAAROM B-DRIVE?

 

Kwaliteit

B-Drive staat garant voor kwaliteit. Cursisten gelukkig maken is ons belangrijkste doel. Onze rijinstructeurs gebruiken een unieke lesmethode om onze cursisten de kwaliteit en het zelfvertrouwen te geven om uiteindelijk zelfstandig de weg op te gaan.

 

Doelgericht werken

Net als jij willen ook wij dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt. Wij weten als geen ander dat je als jongvolwassene een hoop leuke dingen hebt waar je je geld aan wilt uitgeven. Daarom gaan wij er voor zorgen dat jij met je rijlespakket in één keer gaat slagen zodat je meer geld over houd aan anderen leuke dingen.

 

Wij krijgen van leerlingen gemiddeld een 9,1

 

Service

Wij bieden all-in pakketten. Slaag je niet in één keer, dan krijg je je herexamen(s) gratis. Daarnaast bieden wij onze cursisten alles onder een dak. Je kunt bij ons rijlessen, theorie cursus volgen en oefenen. Bij B-Drive maken wij duidelijke afspraken en regels zodat wij er samen voor kunnen zorgen dat je met meer plezier je rijbewijs kan halen.

 

Flexibiliteit

Wat nou als je het druk hebt met stage, school en werk? Wij begrijpen als geen ander dat het erg moeilijk is om tijdens de kantorenuren/school uren vrij te nemen. Onze naam geeft het al aan B-Drive!Wij bieden onze cursisten flexibele tijden aan, naast dat je doordeweeks kunt rijlessen kun je ook in de weekend en in de avonduren rijlessen bij.

 

Meer dan 70 procent van onze leerlingen slaagt de eerste keer!

 

 

B-Uniek

De pakketten die wij aanbieden zijn gericht op de aantal lessen die een cursist nodig heeft. Samen met je rijinstructeur wordt er gekeken hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt. Op basis daarvan kun je (zo nodig in overleg met je ouders/verzorgers) een beslissing maken. De pakketten bestaan uit de volgende onderdelen:

 

Aantal benodigde rijlessen

Gratis proefrijles

Gratis herexamen(s)

Betalingstermijnen


Ben jij benieuwd of B-Drive dé rijschool is die jou aan je rijbewijs gaat helpen? Vraag dan een proefrijles aan in jouw woonplaats en maak kennis met een instructeur.

040 - 8481379

info@b-drive.nl

06 - 25267110